Znani igralci, ki bodo upodobili Queene

  • Napisal  STA, G. B.
Freddie Mercury prihaja na filmska platna. Freddie Mercury prihaja na filmska platna. Foto: Wikipedia

Te dni je padla odločitev, kateri igralci bodo upodobili člane legendarne zasedbe Queen v biografskem filmu o pevcu Freddieju Mercuryju. Najbolj slavnega člana zasedbe bo odigral Rami Malek, kitarista Briana Maya bo upodobil Gwilym Lee, Ben Hardy bo bobnar Roger Tylor, Joe Mazello pa basist John Deacon, poroča portal Ultimate Classic Rock.

Člana Queenov sta nad izbiro igralca Ramija Maleka, ki bo upodobil Mercuryja, navdušena. Po njunih besedah ima igralec veliko prezenco in je povsem predan projektu. Film naj bi začeli snemati zelo kmalu.

Leta 2010 se je igralec Sacha Baron Cohen že dogovarjal, da bo upodobil Mercuryja, a je nato prišlo do razhajanj mnenj glede poudarkov scenarija.

Kot je kasneje za medije povedal Sacha Baron Cohen, so člani zasedbe želeli, da bi bila v središču filma Mercuryjeva smrt leta 1992, s čimer se igralec ni strinjal, saj da nihče ne bi prišel v kino gledat za aidsom obolelega pevca in kako nato skupina nadaljuje glasbeno pot. Te informacije so Queeni kasneje zanikali.

nazaj na vrh