Tretji del sage Petdeset odtenkov februarja premierno v Slovenski Filharmoniji

  • Napisal  Vir: K.S.
Glavna junaka v Petdesetih odtenkih svobode. Glavna junaka v Petdesetih odtenkih svobode. Foto: Karantanija Cinemas

Še slab mesec dni do vrhunca – zadnji del erotične trilogije PETDEST ODTENKOV SVOBODE bo na sporedu še pred valentinovim.

Ekskluziven dogodek in sklepno dejanje ene najbolj uspešnih filmskih serij vseh časov se bo odvil v Slovenski filharmoniji, kjer je v štiridesetih letih prejšnjega stoletja že deloval kinematograf. Povabljenci, ki se gotovo še dobro spominjajo senzacionalne premiere prvega dela v ljubljanski operni hiši, si bodo vrhunec trilogije pod pokroviteljstvom blagovne znamke Audi lahko ekskluzivno ogledali v sredo, 7. februarja ob 19. uri. Svečani premieri pa bodo v večernih urah sledile še projekcije drugod po Sloveniji. Vstopnice so za najbolj neučakane že v prodaji na spletnih straneh kinematografov.

Nedvomno se obeta žgečkljiv in zapeljiv večer, poln presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije - Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Gray.

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 kot milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

Romantična drama PETDESET ODTENKOV SVOBODE na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. FEBRUARJA.

IGRAJO: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daughert, Kim Basinger, Marcia Gay Harden
REŽIJA: James Foley
SCENARIJ: Niall LeonardM
Posneto po knjižni predlogi E. L. James.
PRODUCENTI: Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi in E.L. James
ŽANR: romantična drama

nazaj na vrh