Jennifer Aniston se vrača na televizijske zaslone

  • Napisal  STA, G. B.
Spet je v pogonu. Spet je v pogonu. Foto: Angela George / Wikipedia

Ameriška igralka Jennifer Aniston je v 90. letih minulega stoletja zaslovela s televizijsko serijo Prijatelji, ob zaključku njenega snemanja leta 2004 pa se je podala v filmske vode. Po pisanju spletnega portala The Hollywood Reporter bo po dolgem času vendarle nastopila v novi televizijski produkciji HBO ob boku igralke Reese Witherspoon.

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon bosta moči združili v produkciji HBO, ki se bo dotikala jutranjih televizijskih oddaj. Pri projektu, ki za enkrat nima naslova, bosta igralki navedeni tudi kot izvršni producentki, čeprav ni jasno, kakšna bo njuna vloga za kamerami.

To pa ne bo njun prvi skupni televizijski projekt, saj je Reese Witherspoon v Prijateljih nastopila v vlogi mlajše, egocentrične sestre Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston. Ta se je v zadnjih letih popolnoma posvetila filmski karieri in zaigrala v filmih, kot so Božična žurka v pisarni, Taksna pač je, Kdo mi ugrabi ženo, Kako se znebiti šefa 1 in 2, Cake ter Marley in jaz. Občasno se je sicer pojavila v kakšni televizijski seriji, a zgolj kot gostja.

nazaj na vrh